Stiri Ultima Ora!

Misiune dificilă pentru salvamontiștii din Gorj: Trebuie să salveze de pe munte o persoană cu probleme medicale

Salvamontiștii din Gorj încearcă să salveze o persoană cu probleme medicale care se află într-o zonă montană. Misiunea este dificilă din cauza întunericului și a zăpezii.

Misiunea se desfășoară duminică noaptea în Masivul Parâng. O persoană cu probleme medicale a solicitat ajutorul Salvamont. Zona este greu accesibilă și la mare distanță de locul în care poate ajunge ambulanța. De aceea, salvatorii estimează că misiunea se va întinde pe parcursul nopții, potrivit mediafax.ro.

Citește și: CTP: ‘Domnul Cîțu poate fi cel mai important premier din istoria post-decembristă a României. Este finanțist și stăpânește această meserie’

„Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul Serviciului Public Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru acordarea primului ajutor și transportul unei persoane cu afecțiuni medicale aflata în zona de conace din Plaiul Bumbestilor, masivul Parâng. Accesul în zona se face doar pedestru, zăpadă este destul de mare, locația este izolata și aflată la distanță mare de locul în care poate ajunge ambulanța Salvamont care va prelua persoana cu probleme, elemente ce vor face ca acțiunea să fie dificilă și să se prelungească mult în noapte”, au anunțat reprezentanții Salvamont Gorj.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *