Stiri Ultima Ora!

Meghan Markle revine la Hollywood: își caută impresar

Ducesa Meghan de Sussex și-ar căuta manager sau agent pentru a o reprezenta, pentru că ar dori să se întoarcă la Hollywood, după ce ea și prințul Harry au renunțat la statutul de membri seniori activi ai familiei regale a Marii Britanii.

“Meghan își caută activ reprezentant. A început să se informeze”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Us Weekly. “Poate să fie un manager sau un agent, dar a contactat oameni pentru a găsi un reprezentant pentru viitoarele sale proiecte profesionale”, a mai spus sursa.

Pe 11 ianuarie, publicația Times of London a scris că ducesa Meghan de Sussex ar fi semnat un contract cu compania Disney, pentru a asigura rolul de narator al unui proiect, încasările obținute urmând să fie donate unei asociații caritabile care se ocupă de protejarea vieții sălbatice, Elephants Without Borders.

În aceeași zi a apărut în mediul online o înregistrare video a prințului Harry discutând cu șeful Disney, Bob Iger, pe covorul roșu, la premiera europeană, de la Londra, a filmului “The Lion King”, din iulie anul trecut. Evenimentul a avut rolul de a colecta fonduri pentru organizația African Parks, susținută de prințul Harry.

Meghan Markle a debutat ca actriță în 2002, într-un episod din “General Hospital”. După mai multe roluri minore în televiziune, a devenit celebră în 2011, cu rolul Eachel Zane din serialul american “Costume/ Suits”. Șase ani mai târziu, devenea membru senior activ al familiei regale a Marii Britanii.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai 2019. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Luna aceasta, palatul Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Elisabeth a II-a, a anunțat într-un comunicat că prințul Harry și soția lui, Meghan, nu vor mai folosi titulatura “Alteţa sa regală” și nu vor mai primi fonduri din surse guvernamentale. Ducele și ducesa de Sussex vor returna 2,4 milioane de lire sterline, bani publici primiți pentru renovarea Frogmore Cottage, reședința din Windsor, care va rămâne locuința lor oficială din Marea Britanie. Mai mult, cuplul nu o va mai reprezenta formal pe regina Elisabeth a II-a începând cu primăvara acestui an. Deciziile au fost luate după ce Harry și Meghan au anunțat că doresc să renunțe la statutul de membri seniori ai familiei regale a Marii Britanii.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *