Stiri Ultima Ora!

Maraton al vaccinării pentru adolescenţi, la Ploieşti, pentru a marca Ziua Copilului

Autorităţile din Prahova organizează, luni şi marţi, un maraton al vaccinării dedicat adolescenţilor cu vârste de peste 16 ani. Tinerii care vor să se imunizeze faţă de COVID-19 au la dispoziţie două zile şi o noapte şi trebuie să fie însoţiţi de un aparţinător adult – tutore legal, părinte sau bunic, potrivit news.ro.

Anunţul privind organizarea Maratonului Vaccinării Adolescenţilor a fost făcut, duminică, pe Facebook, de către unul dintre viceprimarii oraşului, Magdalena Trofin.

Citește și: DNA Vigilența lui Dragnea TESTATĂ de un intermediar în afacerea penală `vizită la Trump`…

“Maratonul va avea loc la Centrul de Vaccinare MEDIURG din strada Plugarilor, numărul 1, începând de luni de la ora 08:00 până marţi la ora 20:00, program non-stop. Adolescenţii care se vor adresa centrului deschis în cadrul acestei acţiuni vor fi imunizaţi cu vaccinul Pfizer, singurul vaccin împotriva COVID-19 autorizat pentru copii, dar numai pentru cei cu vârsta de peste 16 ani”, a scris viceprimarul pe reţeaua de socializare.

Aceasta a precizat că evenimentul este organizat pentru a marca Ziua Internaţională a Copilului.

Autorităţile din Ploieşti au organizat, în urmă cu două săptămâni, un maraton de vaccinare la stadionul din oraş, în cadrul căruia peste 5.000 de persane s-au imunizat.

În schimb, la centrul de vaccinate drive thru deschis în acest week-end în pararea celui mai mare mall din judeţ, amplasat lângă Ploieşti, s-au vaccinat, de joi până duminică, doar 1.307 persoane.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *