Stiri Ultima Ora!

Los Angeles Lakers a fost învinsă, cu scorul de 96-94, de Miami Heat

Los Angeles Lakers, campioana en titre a Ligii profesioniste nord-americane de baschet, a fost învinsă sâmbătă seara pe teren propriu, cu scorul de 96-94, de formaţia Miami Heat, victima californienilor în finala NBA din sezonul trecut, care şi-a luat o mică revanşă cu această ocazie, potrivit Agerpres.

Cei mai prolifici jucători ai grupării din Florida au fost Kendrick Nunn (27 puncte) şi Jimmy Butler (24 puncte), în timp ce Kyle Kuzuma a fost cel mai bun marcator al californienilor, cu 23 de puncte.

Starul LeBron James a reuşit la rândul său 19 puncte, 9 assist-uri şi recuperări pentru Lakers, fiind foarte aproape de o nouă “triplă dublă”, însă a ratat destul de multe aruncări pe parcursul acestui joc.

Citește și: Miron Cozma, despre protestele din Valea Jiului: ‘Acești oameni riscă să își piardă viața din cauza condițiilor precare. Mi-ar plăcea ca președintele Iohannis să se ducă în mină să lucreze el acolo 8 ore’

Acesta este al doilea eşec consecutiv suferit de Los Angeles Lakers, după cel înregistrat joi în faţa formaţiei Brooklyn Nets (98-109), tot pe pachetul sălii Staples Center.

Rezultate înregistrate sâmbătă seara în NBA:

Chicago Bulls – Sacramento Kings 122-114

Memphis Grizzlies – Phoenix Suns 97-128

Charlotte Hornets – Golden State Warriors 102-100

Portland Trail Blazers – Washington Wizards 111-118

Los Angeles Lakers – Miami Heat 94-96

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *