Stiri Ultima Ora!

Fost consilier PSD, legături cu Hunter Biden: A fost asociat cu un fost ofițer CIA

Ies la inveală informații importante despre Anton Pisaroglu, care a apărut în prim-planul vieții publice din România după ce a devenit consilier onorific pe probleme internaționale al fostului premier Viorica Dăncilă. Acesta a fost văzut de mai multe ori în compania fiului lui Joe Biden, Hunter.

Fostul consilier al Vioricăi Dăncilă apare și în calitate de asociat al al companiei Stone Strategic Solution SRL, alături de fostul ofiter NSA/CIA Alain Blaine Stone și de Marshall Comins, consultant cu proiecte speciale în Rusia și SUA.

Potrivit mainnews.ro, Alan Blaine Sone, fost ofițer al National Security Agency (NSA), a lucrat – în prima parte a anilor 2000 – pentru Pentagon, acolo unde a fost adjunct pentru soluții C4ISR (Command, Control, Communications, Computers, Intelligence, Surveillance and Reconnaissance) în Directoratul pentru Structurarea Forțelor, Resurse și Evaluare.

Totodată, Sone a deținut și funcția de expert în relații internaționale pentru Divizia de Operațiuni Speciale Asia Pacific a Biroului secretarului adjunct al Apărării, responsabil cu operațiunile speciale și conflictele de mică intensitate.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *