Stiri Ultima Ora!

Florin Cîțu continuă numirile și demiterile la nivelul secretarilor de stat: Rocadă între două femei la ministerul lui Cristian Ghinea

Csilla Hegedus a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată, marţi, în Monitorul Oficial.

Printr-o altă decizie a şefului Executivului, Liliana Anghel a fost eliberată din funcţia de secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Citește și: ‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

“Este oficial! De astăzi sunt secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene”, a anunţat Hegedüs Csilla, pe Facebook.

Ea a menţionat că a câştigat primul proiect european acum 17 ani, iar din aceste finanţări organizează până în prezent evenimente culturale la castelul Bánffy din Bonţida.

Citește și: Video. Scenă uluitoare! Dan Barna și-a luat aere de vicepremier!

“Lucrez de 15 ani cu Comisia Europeană. Am acceptat numirea mea ca şi secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene deoarece vreau să muncesc pentru schimbare: vreau ca în ţară să avem locuri de muncă noi, locuri de muncă bine plătite, să avem drumuri bune, şcoli dotate corespunzător, să avem spitale moderne, bisericile, castelele, monumentele istorice să fie reabilitate, să avem condiţii de secolul 21”, a adăugat Hegedüs.

Ea a arătat că vrea să contribuie la schimbare inclusiv prin modelarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, “ce aduce României perspectiva modernizării şi a schimbărilor profunde”.

Citește și: CTP, jigniri fără margini la adresa susținătorilor Dianei Șoșoacă: ‘Oameni cu discernământ foarte redus, care nu înțeleg un lucru elementar’

“În paralel cu cadrul financiar multianual (CFM) al UE pentru perioada 2021-2027, voi depune toate eforturile pentru a transforma acestea în instrumente care pot produce schimbări majore”, a afirmat Hegedüs Csilla, adăugând: “Am venit aici din dorinţa de a munci, deci vă asigur că voi munci”.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *