Stiri Ultima Ora!

FC Nantes şi Olympique Marseille au remizat în Ligue 1

Echipa FC Nantes a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată pe teren propriu cu formaţia Olympique Marseille, sâmbătă, în cadrul etapei a 26-a a campionatului de fotbal al Franţei, potrivit Agerpres.

“Canarii”, aflaţi în lupta pentru evitarea retrogradării, au deschis scorul în debutul reprizei secunde a jocului de pe Stade La Beaujoire, prin Ludovic Blas (50), după o eroare a portarului oaspeţilor, Steve Mandanda, însă Marseille a restabilit egalitatea prin Dmitri Payet, în minutul 69.

În celălalt meci programat sâmbătă în Ligue 1, AS Saint-Etienne a remizat pe teren propriu cu Stade Reims (1-1). Au marcat: Charles Abi (89), respectiv El Bilal Toure (72).

Citește și: Diana Șoșoacă îi vrea pe minerii din Valea Jiului să mărșăluiască pe străzile din București: ‘Nu au curaj, le este frică. Dacă suntem uniți, rechinii mor’

Vineri, în partida de deschidere a etapei a 26-a, Olympique Lyon a învins în deplasare, cu scorul de 3-2, formaţia Brest, prin golurile lui Lucas Paqueta (9), Houssem Aouar (29) şi Memphis Depay (44 – penalty). Pentru gazde au marcat Brendan Chardonnet (53) şi Irvin Cardona (74).

În urma acestui succes, Olympique Lyon a preluat provizoriu conducerea în clasament, devansând-o la golaveraj pe Lille OSC, care va juca duminică în deplasare cu Lorient.

Tot duminică mai sunt programate meciurile Montpellier – Rennes, RC Strasbourg – Angers, Lens – Dijon, Nice – FC Metz, Nimes – Bordeaux şi Paris Saint-Germain – AS Monaco.

Clasament

1. Olympique Lyon 55 puncte (26 jocuri)

2. Lille OSC 55 p (25 j)

3. Paris Saint-Germain 54 p (25 j)

4. AS Monaco 49 p (25 j)

5. Rennes 38 p (24 j)

6. Olympique Marseille 38 p (25 j)

7. RC Lens 37 p (25 j)

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *