Stiri Ultima Ora!

Decizie de ULTIM MOMENT: Pasagerii şi echipajul navei World Dream, în CARANTINĂ pentru Coronavirus, au primit permisiunea de a debarca

Cei 3.600 de pasageri şi membri ai echipajului navei World Dream, care erau în carantină de aproape cinci zile, au primit permisiunea de a debarca la Hong Kong, după ce testele făcute pentru depistarea coronavirusului au avut rezultat negativ.

Potrivit South China Morning Post, toţi cei 1.800 de membri ai echipajului, care este posibil să fi intrat în contact cu opt persoane infectate cu coronavirus la croaziera precedentă, au fost testaţi şi rezultatele au fost negative, conform News.ro.

Citește și: Marcel Ciolacu AMENINȚĂ PNL cu Avocatul Poporului dacă cele 25 de OUG ajung în Monitorul Oficial: Vom opri acest şir de ilegalităţi

“Toate măsurile de carantină au fost completate, astfel că pasagerii şi membrii echipajului pot părăsi nava”, a declarat medicul Leung Yiu-hong, aflat sâmbătă în port, la terminalul Kai Tak.

În cele peste patru zile în care 1.600 de pasageri s-au aflat în carantină Departamentul pentru Afaceri Interne a primit prin intermediul hotline-ului 130 de solicitări de medicamente şi servicii de catering.

Pasagerii erau liberi să circule pe navă în timpul carantinei, dar nu puteau să o părăsească.

Nava a sosit la Hong Kong din Taiwan. Marea majoritate a pasagerilor erau din Hong Kong, dar câţiva pasageri au călătorit din alte ţări, precum Australia, Marea Britanie şi Canada, pentru a se alătura croazierei.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *