Stiri Ultima Ora!

Dan Nistor, Universitatea Craiova: Sunt motorină, mă încălzesc mai greu

Dan Nistor a declarat după partida câștigată de Universitatea Craiova în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 3-1, că va face tot ce îi stă în putință pentru a ajuta noua sa echipă.

”Cred că a fost un debut reușit. Bine că am câștigat cele trei puncte, chiar dacă scorul putea să fie mai mare. E important că am început cu dreptul. Pentru primul meci cred că e bine. Eu sunt motorină, mă încălzesc mai greu. Atmosfera a fost una plăcută, m-am bucurat că au venit atât de mulți fani. Sper să vină și mai mulți și să ne ducă spre victorii. Eu în primul rând îmi doresc să fiu sănătos”, a declarat Dan Nistor, pentru Digi Sport.

Citește și:  VIDEO Teodor Meleșcanu și-a anunțat DEMISIA din funcția de președinte al Senatului: Titus Corlățean preia poziția de lider interimar

Nistor a mai povestit că a fost bine primit de fanii craioveni: ”Îmi voi da viața pe teren pentru Universitatea Craiova, sper să duc echipa sus. Anul acesta, de ce nu, sper să câștigăm Cupa și campionatul. Am primit cadou un praz, dacă nu ați văzut. M-au primit bine, nu m-au huiduit. Îi voi răsplăti în meciurile următoare, voi da tot ce am mai bun pe teren”.

În clasamentul din Liga 1, Universitatea Craiova se poziţionează pe locul 3, cu 40 de puncte.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *