Stiri Ultima Ora!

Dan Barna se declară SCANDALIZAT de moțiunea de cenzură a PSD și UDMR: ‘Depășește chiar și limitele cele mai de jos ale bunului simț’

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, că parlamentarii formațiunii nu vor vota moțiunea de cenzură, pentru că ar înlesni întoarcerea PSD la putere. El a apreciat, referitor la textul moțiunii de cenzură, că social-democrații au depășit ”chiar și limitele cele mai de jos ale bunului simț”.

”Am spus deja că nu vom vota pentru nimic care să înlesnească întoarcerea PSD la putere. Pentru dezastrul din cei trei ani de guvernare Dragnea nota de plată nu a fost încă achitată. Nu pot însă să nu remarc faptul că textul moțiunii de cenzură depusă de PSD depășește chiar și limitele cele mai de jos ale bunului simț. Disperat să își apere baronii locali partidul cu doi foști președinți trimiși la închisoare nu se jenează să folosească astăzi termeni ca și în funcția publică”, a scris, pe Facebook, Dan Barna.

Citește și: Nume grele!Fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase, Remus Truică , așa-zisul prinț Paul Al României, avocatul Robert Roșu și afaceristul Dan Andronic, implicați într-un dosar readus la lumină de DNA

El a mai afirmat că ”partidul care voia să scoată România din Europa avertizează azi că drumul țării nu spre Est este”.

”Într-adevăr nu este, dar ei sunt ultimii oameni care pot pretinde că sunt interesați în mod onest de o Românie occidentală și prosperă”, a conchis președintele USR.

Citește și: Cutremur in Parlament! PSD si UDMR au pornit atacul

Motivul moțiunii de cenzură depusă joi de PSD și UDMR este asumarea răspunderii Executivului pe proiectul de lege care prevede alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

PSD și UDMR acuză Executivul, în textul moțiunii de cenzură intitulată “Guvernul Orban/PNL- privatizarea democrației românești”, de încălcarea principiilor democratice, prin asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi.

Citește și: Opinie: Pentru ce a fost atacat Tudor Gheorghe?

Textul moțiunii de cenzură inițiată de PSD și UDMR face apel la respectarea principiilor democratice și critică decizia Guvernului Orban de a-și asuma răspunderea pe proiectul de lege care prevede alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *