Stiri Ultima Ora!

Canadianul Michael Woods a câştigat etapa a patra a Turului Romandiei

Ciclistul canadian Michael Woods, de la echipa Israel Start-Up Nation, a câştigat sâmbătă etapa a patra a turului Romandiei (Elveţia), succes care i-a adus şi tricoul de lider, purtat până acum de spaniolul Marc Soler, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Woods a câştigat etapa regină a cursei, după un traseu dificil de 161,3 km, între Sion şi vârful Thyon, cu sosirea la 2.100 m altitudine, fiind înregistrat cu timpul de 4h58min35sec. Canadianul s-a înfruntat pe ultimii kilometri cu Geraint Thomas (Ineos Grenadiers), dar britanicul a alunecat şi a căzut cu câteva zeci de metri înainte de finiş, fiind depăşit şi de australianul Ben O’Connor (AG2R Citroen), sosit al doilea la 17 sec. Thomas a fost al treilea la 21 sec.

Marc Soler (Movistar), fostul lider, a ajuns al nouălea la 53 sec.

Citește și: BREAKING SURSE Începe PELERINAJUL în JUSTIȚIE pentru fostul ministru Bodog

În clasamentul general, Michael Woods a urcat pe primul loc, fiind urmat la 11 sec de Geraint Thomas, la 21 sec de Ben O’Connor şi la 33 sec de Marc Soler.

Ultima etapă a cursei are loc duminică, în Fribourg, fiind un contratimp individual de 16,1 km care teoretic îl avantajează pe Geraint Thomas.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *