Stiri Ultima Ora!

Bucureștenii care ajung acasă după ora 22.00 din cauza aglomerației nu vor fi sancționați

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, afirmă că persoanele care se întorc din staţiunile montane sau de la mare şi care ajung mai târziu de ora 22.00, când intră în vigoare restricţia de circulaţie, “nu vor suferi consecinţe”.

“Acestea sunt situaţii care nu depind de voinţa oamenilor neapărat şi nu vor suferi consecinţe pentru că depăşesc ora respectivă, având în vedere că e un lucru cunoscut faptul că există ambuteiaje pe drumurile de întoarcere dinspre staţiuni sau dinspre mare. Fiind un lucru de notorietate că există ambuteiaje şi nu este vina oamenilor, nu este o întârziere voită sau din nepăsare, atunci nu vor exista consecinţe asupra oamenilor care întârzie din cauze independente de voinţa lor”, a declarat Stoica, luni seară, la Digi 24.

El a fost întrebat cum se va stabili dacă este vorba de o întârziere sau dacă unele persoane profită pentru a încălca restricţiile.

“Organele de ordine au discernământul să facă acest lucru, să analizeze situaţia de fapt pe fiecare caz în parte şi atunci nu vor exista situaţii de genul acesta”, a susţinut Stoica.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *