Stiri Ultima Ora!

28 de medici de familie din Tulcea se alătură campaniei de vaccinare, anunță DSP

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a distribuit, marţi, către 28 de cabinete ale medicilor de familie din judeţ primele doze de vaccin Janssen (de la Johnson&Johnson) pentru a începe imunizarea împotriva COVID-19, a anunţat într-un comunicat de presă Instituţia Prefectului.

Cei 28 de medici de familie, dintre care 13 în mediul urban, care s-au alăturat până acum campaniei de imunizare au primit câte 25 de doze de vaccin Janssen, scrie Agerpres.ro.

“Le mulţumesc tuturor medicilor care au acceptat să facă parte din această campanie de vaccinare. Prin imunizare putem spera la viaţa anterioară pandemiei. Invit medicii de familie care încă nu s-au alăturat campaniei de vaccinare în cabinete să o facă cu încredere. Ei sunt cei care îşi cunosc cel mai bine pacienţii şi se bucură de încrederea acestora, un plus în luarea deciziei de a se imuniza”, a declarat prefectul Marcel Ivanov, potrivit sursei.

Vaccinul Janssen va fi într-o singură doză, iar fiecare medic de familie va adopta propriul program de vaccinare.

Datele Direcţiei de Sănătate Publică arată că 44.956 de persoane din judeţ s-au vaccinat până marţi, iar 14.819 dintre ele au primit şi rapelul.

Sursa Stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *