Sport

VIDEO Simona Halep și minciuna care a stârnit hohote de râs: “Mă uit, de ce?”

Calificată în sferturile de la Australian Open, Simona Halep a fost pusă la încercare la conferința de presă: Darren Cahill a întrebat-o pe eleva sa, prin intermediul unui reporter, dacă a urmărit videoclipul pe care antrenorul i l-a trimis pentru a pregăti meciul cu Iga Swiatek. Chiar dacă inițial a răspuns afirmativ, Simona a recunoscut în cele din urmă că a preferat să nu se uite la imagini.

Dialogul dintre reporter și Simona Halep:

Reporter: “Simona, Darren vrea să știe dacă urmărești materialele video pe care ți le trimite.”

Simona Halep: “Mă uit, de ce?”

Reporter: “El crede că nu prea te uiți…”

Simona Halep: “Sincer, nu m-am uitat la ultimul. M-am uitat la tot ce mi-a trimis toată săptămâna, dar la ultimul nu, n-am vrut să pun presiune suplimentară pe mine. Mi-am zis doar că intru pe teren, știu adversara, că am mai jucat de două ori cu ea, și văd pe teren”.

Conferința de presă susținută de Simona Halep:
*întrebarea “capcană”, la minutul 02:06.

De știut:

  • Simona a obținut a cincea calificare în sferturile de la Australian Open.
  • În urma acestui succes, Halep a preluat avantajul în meciurile directe cu Iga Swiatek: 2-1. Celelalte două partide au avut loc la Paris (Roland Garros).
  • În sferturi, Halep va da peste Serena Williams. Ultimul meci cu americanca a fost în finala de la Wimbledon: victorie clară pentru Simo în 2019.
  • Calificarea în sferturi îi aduce Simonei un cec în valoare de 336.000 de dolari și 430 de puncte în clasamentul WTA de simplu.
  • Serena conduce cu 9-2 în meciurile directe cu Halep. Cele două s-au mai întâlnit la Australian Open în optimi, la ediția din 2019. A fost 6-1, 4-6, 6-4 pentru americancă.

Sursa: HotNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *