Sport

VIDEO Fanii au invadat Old Trafford înaintea derbiului cu Liverpool

Conflictul dintre fanii lui Manchester United și patronatul clubului a degenerat duminică, după un protest organizat lângă stadionul Old Trafford. Supărați pe faptul că echipa favorită a aderat la proiectul eșuat al Super Ligii, ultrașii ”diavolilor” au intrat pe arenă, chiar înaintea meciului contra lui Liverpool.

Suporterii lui Manchester United începuseră o campanie de proteste după ce patronii clubului, familia Glazer, a decis ca ”diavolii” să devină club fondator al Super Ligii.

Competiția a fost ”pusă în stand-by” la doar 48 de ore după anunțul înființării, dar fanii lui United nu s-au oprit din acțiunile de protest.

Duminică, înaintea partidei echipei lor contra lui Liverpool din Premier League, ultrașii au organizat un protest în fața stadionului Old Trafford.

Lucrurile au degenerat iar câteva zeci de fani au rupt cordonul format de forțele de ordine și au pătruns în arenă.

Fanii au plecat cu ce au putut, inclusiv stegulețele din colțurile terenului.

Disputa dintre fanii și patronii lui United ține de mai mulți ani, dar a fost amplificată de evenimentele din ultima perioadă.

De menționat este că fanii nu au încă voie să asiste la meciurile din Premier League. Meciul dintre Manchester United și Liverpool ar trebui să se joace de la ora 18:30, dar defășurarea partidei este incertă la acest moment.

Sursa: Sky News

Sursa: HotNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *