Sport

Sorana Cîrstea și-a anunțat fanii – De ce nu va participa la Roma

Tenismena Sorana Cîrstea a anunțat pe rețelele de socializare că nu va putea participa la turneul de la Roma. Ea a fost eliminată de Jessica Pegula în primul tur de la Madrid și s-a accidentat, rămânând blocată cu piciorul în zgură.

„Mă retrag de la Roma din cauza accidentării suferite la Madrid. Îmi pare rău ca am ieșit atât de repede din cursă, Madrid rămâne totuși turneul meu favorit pentru totdeauna“, a scris Sorana pe Insagram.

Sorana Cîrstea a fost învinsă în primul tur la turneul “WTA 1000” de la Madrid în două seturi, 7-6, 6-3, de Jessica Pegula. În timpul meciului, sportiva de origine română s-a accidentat, după ce a rămas cu piciorul în zgură și a fost nevoită să se rostogolească pentru a ieși.

La finalul lunii aprilie, Cîrstea a pus capăt unei așteptări de 13 ani și a câștigat al doilea turneu al carierei, după ce s-a impus la Istanbul, în fața belgiencei Elise Mertens.

În vârstă de 31 de ani, Sorana Cîrstea mai are în palmares un trofeu WTA la simplu, cel obţinut la Tashkent (2008). Ea a mai jucat trei finale pe care le-a pierdut: Budapesta (2007), Toronto (2013) şi Tashkent (2019).

Sursa: HotNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *