Sport

Cum comentează Serena Williams retragerea surprinzătoare a lui Naomi Osaka de la Roland Garros

Știrea momentului din tenis o are în prim-plan pe Naomi Osaka. Sportiva niponă a anunțat că se retrage de la Roland Garros. Victorioasă contra Irinei Begu la meciul de debut de la Paris, Serena Williams a oferit un punct de vedere în legătură cu acest subiect.

Ar vrea să o îmbrățișeze


“Sincer, am aflat (n.r. de retragere) chiar înainte de a intra în conferința de presă. Singurul lucru pe care îl simt în acest moment este îndreptat către Naomi.

Aș vrea să o îmbrățișez pentru că știu cum este. Așa cum am mai spus de-a lungul timpului, am fost acolo (n.r. anxietate, depresie).

Avem personalități diferite, iar oamenii sunt în general diferiți. Eu sunt tăbăcită, alții sunt vulnerabili. Fiecare se descurcă diferit.

Trebuie lăsată (n.r. Naomi) să se descurce așa cum simte, în cel mai bun mod pe care-l simte. Este singurul lucru pe care-l pot spune” – Serena Williams, despre retragerea lui Naomi Osaka de la Roland Garros.

Strigă atunci când ai nevoie de ajutor


Marea campioană americană spune că este foarte important în viață să ai pe cineva cu care să poți discuta în orice moment problemele care te macină pe interior.

“Trebuie să faci un efort și să spui: am nevoie de ajutor cu A, B, C și D și să vorbești cu cineva. Fie că este cineva de la WTA sau din viața ta privată”, a conchis Williams.

Naomi Osaka și boicotul – Filmul evenimentelor


Duminică, organizatorii anunțaseră că japoneza a fost amendată cu 15.000 de dolari pentru că nu şi-a onorat obligaţiile contractuale legate de mass-media și că ar putea fi chiar exclusă din competiția de la Paris.

Sursa: HotNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *