Social

S-a dat oficial startul minivacanței! La malul mării nu vor mai fi petreceri zi și noapte. Turiștii care ajung pe litoral pot să se și vaccineze

Peste 100 de unități de cazare de pe litoral sunt deschise în această minivacanță la o capacitate de cel mult 70%, din cauza restricțiilor.

Primii turiști au și ajuns la malul mării.

Cum relaxarea este cuvântul de ordine, reprezentanții hotelurilor le-au pregătit turiștilor pachete care includ mâncăruri tradiționale de Paști și chiar transport către biserică în noaptea de Înviere.

Din cauza pandemiei, în acest an, în stațiunile de pe litoral nu vor mai fi petreceri zi și noapte. În Constanța și Mamaia doar terasele sunt deschise și au program limitat – până la ora 22.00.

În zonele în care plajele sunt amenajate, administratorii îi atrag pe clienți cu muzică bună, mixată de DJ.

Nici în cluburi nu vor fi petreceri. Polițiștii și jandarmii vor monitoriza stațiunile de pe litoral și vor verifica dacă turiștii poartă măști, dacă respectă distanțarea, dar și interdicția de a circula pe străzi după ora 22.00. Excepții se vor face în noaptea de Înviere, când deplasările sunt permise până la ora 05.00 pentru a merge la slujbele religioase.

Turiștii care ajung pe litoral pot să se și vaccineze. La centrul de la Pavilionul expozițional au la dispoziție două fluxuri și se pot imuniza fără programare.

Sursa: TVR1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *