Politic

Vicepreşedintele Partidului Acțiune și Solidaritate din Republica Moldova, Lilian Carp, s-a înscris în USR

Vicepreşedintele Partidului Acțiune și Solidaritate din Republica Moldova, Lilian Carp, face un pas spre scena politică din România. Deputatul de la Chişinău s-a înscris în USR, pentru a întări legătura dintre parlamentul din România și cel din Republica Moldova.

18 Noiembrie 2022, 15:47 (actualizat 18 Noiembrie 2022, 16:42) Știrile TVR |

Mai mult, Lilian Carp susţine că şi alţi parlamentari sunt gata să-i urmeze exemplul. Pe lângă susţinerea proiectelor de sprijinire a populației Republicii Moldova, noii membrii ai USR îşi doresc deschiderea unui număr mai mare de secții de votare peste Prut, la următoarele alegeri, destinate celor care au dublă cetăţenie.

Cătălin Drulă, președintele USR: Astăzi facem un pas important pentru consolidarea USR în Republica Moldova, prin venirea în partidul nostru a domnului deputat Lilian Carp, președinte al Comisiei parlamentare pentru securitate națională, apărare și ordine publică din Parlamentul Republicii Moldova. Lilian e un om activ, hotărât, un român pro-european din Republica Moldova, care reprezintă și aici și acolo forțele reformiste pro-europene. Pentru USR, relația cu Moldova, relația românilor de pe cele două maluri ale Prutului este o prioritate esențială.

CUVINTE CHEIE

Articole pe aceeaşi temă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *