Politic

Prima reacție a lui Orban, după anunțul candidaturii lui Cîțu: Avem în față o competiție frumoasă la șefia PNL

Președintele PNL, Ludovic Orban, a comentat, la cald, anunțul premierului Florin Cîțu de a candida la șefia partidului, că ”avem o competiție furmoasă”, care ”arată românilor că liberalii au resurse umane puternice și este un partid capabil să asigure buna guvernare”.

”Avem în față o competiție frumoasă astfel încât să arărăm românilor că PNL este un partid cu resursă umană puternică și capabil să asigure buna guvernare”, a comentat el anunțul lui Cîțu de a-l concura la congresul partidului.

Ludovic Orban era singurul care își anunțase oficial candidatura pentru un nou mandat la președinția PNL, în perspectiva congresului care ar urma să aibă loc pe 25 septembrie. Consiliul Național al PNL se reunește duminică pentru a stabilii detaliile congresului.

Înaintea ședinței Consiliului, premierul Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL. ”Sunt un liberal care a trăit toată viața după principiile liberale. De multe ori am spus că doar liberalismul salvează România. PNL are nevoie de un suflu nou. Vă garantez că vom fi cel puțin 8 ani la guvernare”, a spus Cîțu.

Sursa: HotNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *