Politic

Ministrul Sănătății susține că operează gratis, în timpul său liber, cu acordul ANI: „Timpul liber îmi aparţine şi sunt medic”

Întrebat dacă este vorba de o relaţie comercială în ce priveşte operaţiile pe care le efectuează, ministrul a negat şi a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebat dacă efectuează intervenţiile chirurgicale în mod gratuit.

“Timpul liber îmi aparţine şi sunt medic, fac o chirurgie complexă, şi sunt cazuri complexe – centrul din Sibiu este singurul centru din regiune. Toate intervenţiile sunt făcute la cerea pacienţilor, în timpul liber şi totul este foarte bine statuat de către ANI care mi-a permis acest lucru”, a spus ministrul Sănătăţii, la un post de televiziune.

Ministrul a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebat dacă ar fi dispus să opereze într-un spital public şi a menţionat că plănuise să intre în operaţie în urmă cu trei săptămâni la Spitalul “Marie Curie”, însă nu a mai participat la operaţie deoarece a intervenit o şedinţă de guvern.

“Am ajutat acum trei săptămâni echipa de la ‘Marie Curie’, am trimis colegii mei, era plănuit să intru în operaţie, numai că a intervenit o şedinţă de guvern”, a adăugat Costache. 

 

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *