Politic

Ludovic Orban, reacție surprinzătoare în cazul primarului PNL care a făcut amor cu minore la birou

Orban a afirmat că a aflat despre caz abia după apariția în presă a depozițiilor făcute în instanță, scrie hotnews.ro.

“Am fost informat (…) Nu s-a știut de lucrul ăsta. Credeți că a știut cineva? Acum s-a văzut, ca urmare a unei depoziții făcute în instanță. El a fost demis din funcția de președinte al organizației (filiala locala a PNL) și nu o să mai candideze el, o să avem alt candidat. Cum să știm de așa ceva? Dacă dumneavoastră vă imaginați că poți să știi tot ce a făcut orice candidat de primar acum 10-15-20 de ani… A trecut vremea aia în care se facea dosarul la securitate și se știa tot despre fiecare”, a spus Ludovic Orban, despre primarul liberal al comunei Mogoșești-Siret, Damian Butnariu, care a recunoscut în instanță că a făcut sex cu două minore în biroul său, plătind 100 de lei pentru ”servicii”.

Primarul PNL a recunoscut în instanţă că a făcut sex cu două minore de 17 ani, chiar în sediul primăriei, plătind 100 de lei pentru “servicii”. Damian Butnariu a întreţinut “raporturi sexuale normale şi orale“ cu cele două fete, victime ale unei reţele de trafic de minori din zona Paşcaniului, a scris Ziarul de Iași.

Informațiile apar într-un dosar în care mai mulţi proxeneţi din zonă sunt judecaţi pentru fapte de trafic de carne vie pe care le-au comis în perioada 2007-2008.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *