Politic

Ludovic Orban, după avertismentul lui Rareș Bogdan: N-am niciun secret, nimeni nu are despre mine informaţii care să-mi facă rău

Ludovic Orban susţine că nu are “niciun secret” şi nimeni nu are despre el informaţii care ar putea să-i facă rău în cariera politică. Liderul PNL a răspuns astfel după ce a fost avertizat de către Rareș Bogdan “să înceteze campania murdară”, pentru că altfel va începe să orbească, iar pe Orban “îl va durea stomacul rău de tot”.

Orban a fost întrebat de jurnaliști, duminică, dacă îşi face griji despre ce ar putea dezvălui prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan cu privire la negocierile purtate în spatele uşilor închise, la Vila Lac, cu UDMR şi USR-PLUS privind formarea Guvernului.

  • “Sunt un om care sunt în activitatea publică de 31 de ani, n-am niciun secret, nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să-mi facă rău, pentru că, Slavă Domnului, de-a lungul carierei mele am avut destui adversari şi oricine a avut de spus ceva rău despre mine a spus, cele mai multe dintre ele neadevărate, chiar calomnii”, a susținut Ludovic Orban.

El a mai spus că a avut un mandat de negociere, iar cei care îl acuză acum ignoră un adevăr evident: “Eu am avut un mandat de negociere, ăsta e adevărul, dumneavoastră aţi fost acolo, aţi văzut că nu au mai fost prezenţi, nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Adică, să ignori un adevăr evident pe care-l cunoaşte toată lumea, media, partenerii de coaliţie…dar nu obişnuiesc să polemizez cu colegii mei “.

Sursa: HotNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *