Monden

Daniela Crudu rupe tăcerea! De ce a bătut-o de fapt iubitul: ”Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”

Daniela Crudu este încă marcată de momentele cumplite prin care a trecut și se află într-o stare destul de gravă. Potrivit celor mărturisite de ea, vedeta nu mai vede, momentan,  deoarece are ochii lipiţi şi plini de sânge. Cruduța mai spune că nu și-a văzut niciodată iubitul într-o astfel de stare.

”Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show, Antena 1.

Totodată, fosta asistentă TV recunoaște că ea și iubutul croat sunt de mult timp înpreună, s-au înțeles bine până când a bătutu-o și nici nu și-ar fi imaginat, vreodată, că se va ajunge într-o astfel de situație.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *