Horoscop

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 10 IULIE 2020. Vesti bune in dragoste si nu numai!

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)Relatia ta de cuplu se afla pe un fagas normal. Te bucuri de momente relaxante si romantice alaturi de partenerul de cuplu. Daca, insa, esti intr-un moment stagnant al relatiei, concentreaza-te pe condimentarea acesteia. Ai nevoie de putine focuri de artificii. Daca esti isngur, sunt sanse mari sa intalnesti o persoana interesanta.
Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)Atentie la relatiile cu cei din jurul tau. Unele nu sunt chiar ce ti se potriveste tie si esti pe un drum gresit. Nu face compromisuri impotriva dorintelor si valorilor tale. Resentimentele vor erode si iti vor face mai mult rau decat tine. O discutie sincera aacum poate evita aparitia de rani in viitor. Daca esti singur, o intalnire interesanta va aduce culoare in viata ta.Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Ai putea sa descoperi ca, fara sa vrei, te-ai indepartat de partenerul de cuplu. E timpul sa lupti sa il aduci mai aproape si recuperati timpul pierdut. Aveti multe de facut, dar si dragostea dintre voi e suficient de mare ca sa reparati tot. Daca esti singur, da tot ce e mai bun din tine. Ai sanse sa cuceresti persoana pe care o placi.Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.Sursa RomaniaTV.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *