Economic

Anvelope de vară de la eMAG. Cele mai fiabile oferte

Reduceri eMAG anvelope de vară. Dacă sunteți în căutare de anvelope de vară, magazinul online eMAG vă oferă o gamă largă de opțiuni. Mai jos vă prezentăm doar trei dintre cele mai bune oferte ale momentului.

Pentru toata oferta eMAG la anvelope de vară, intrați aici.

1. Michelin Primacy 4

Datorita unui nou design de profil realizat pentru siguranta crescuta, MICHELIN Primacy 4 isi mentine un nivel optim de evacuare al apei si ofera performante exceptionale la franarea pe carosabil umed, atunci cand anvelopele sunt noi sau atunci cand anvelopele sunt rulate, fara a compromite longevitatea anvelopei.

Le puteți cumpăra cu reduceri și de 39% pe eMAG, în funcție de gamă vă interesează, de aici.

Reduceri eMAG anvelope de vară 

2. Continental Eco Contact 6

Nemții de la Continental nu se lasă în fața rivalilor francezi de la Michelin când vine vorba de producția de anvelope de înaltă calitate, la un preț poate chiar mai bun.

Anvelopa EcoContact 6 asigura un echilibru optim intre distributia compusilor, geometria componentelor si volum. Compusii de inalta tehnologie includ o structura optimizata de polimeri cu conexiuni robuste intre dioxidul de siliciu si cauciuc. Ca si rezultat, anvelopa ofera un echilibru remarcabil intre flexibilitate si fermitate – realizand astfel o anvelopa mult mai receptiva.

La eMAG, acest produs este disponibil cu un discount de 35%, aici.

3.  Pirelli P1 Cinturato Verde

Nu puteau lipsi din selecția noastră tocmai italienii de la Pirelli, astfel că modelul Cinturato P1 pare să fie o pereche bună de ”încălțări” pentru orice autoturism.

 Elegante si distincte, aceste anvelope au un confort sporit, un nivel scazut de zgomot si un randament kilometric crescut datorita compusilor tehnologici de cauciuc si a carcasei robuste si usoare. Canelurile circumferentiale adanci ale acestor anvelope asigura o aderenta excelenta pe suprafete umede, eliminand eficient apa si micsorand riscul de acvaplanare. 

De asemenea, sunt în totalitate ecologice. Le găsiți aici, cu o reducere de 37%.

Sursa Antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *